Zelt Bauer Logo

Könnyűszerkezetes csarnok

A könnyűszerkezetes csarnokok olyan kiváló minőségű, nagy szilárdságú acélvázas épületek, amelyek számos célokra felhasználhatók. Az ilyen típusú épületek előnyei közé tartozik az egyszerű telepítés, az alacsonyabb költségek, az időtállóság és a könnyűsúly.

Ezek az épületek kiválóan alkalmazhatók ipari és kereskedelmi raktárként, gyártócsarnokként, járműcsarnokként vagy gépteremként, valamint sportlétesítményként, agrár célra vagy akár rendezvények helyszíneként is. A könnyűszerkezetes csarnokok rendkívül rugalmasak és testreszabhatók, így könnyen alkalmazkodnak a felhasználók igényeihez.

Az ilyen típusú épületek alapanyaga, az acél, tartós és ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így a könnyűszerkezetes csarnokok hosszú távú megoldást nyújtanak azoknak, akik keresik a hatékony és tartós épületeket. Továbbá, ezeket a csarnokokat gyorsan lehet telepíteni, ami nagy előnyt jelent a hagyományos épületekkel szemben.

könnyűszerkezetes csarnok

Tetőborítás & Oldalfalak

Tetőborítás

Oldalfalak borítása

Rögzítés

A könnyűszerkezetes csarnokok talajtól függően földcövekekkel vagy betondübelekkel kerülnek rögzítésre. A technológia hatalmas előnye, hogy nincs szükség alapozás építésére. Aszfalt, beton, murva, térkő – bármilyen egyenes talajon felépíthetőek a csarnokok.

Berendezések és kiegészítők

Rengeteg kiegészítővel tudunk szolgálni. Személyi ajtók, roló kapuk, LED világítás, fűtés, légkondicionálás, szénmonoxid elszívók. Amire szüksége van, nálunk megtalálja!

Egyedi igények

A hagyományos könnyűszerkezetes sátorrendszerek jellemzően 5–20 méter szélességgel rendelkeznek, oldalmagasságuk elérheti akár 6,20 métert. Különleges konstrukciókra, például megnövekedett hó- és szélterhelés esetén vagy egyedi oldalmagasság és méret igényekre, kérésre tudunk egyedi árajánlatot készíteni. Ezek is a német TÜV által minősített, statikailag bevizsgált rendszerek (DIN EN 1991 / DIN 1055), így megfelelnek az építési engedély megadásának – még az Észak-Német Alföldön vagy a tengerpart közelében a 4. típusú szélzónában.

Scroll to Top