Zelt Bauer Logo

Raktársátor

Raktársátrainkk rugalmas és sokoldalú megoldást kínálnak bármilyen raktározási vagy tárolási problémára. A változó raktározási és gyártási igényeikhez remekül igazodik, hiszen raktársátraink könnyen egyedire szabhatóak.

A sátrak nem csak rövid – vagy hosszú távú áruk, anyagok vagy berendezések tárolására alkalmasak, hanem sok más tevékenységre is használhatóak. Például egy raktársátor biztosít védett környezetet építkezésekhez, felújítási munkálatokhoz, vagy akár kisebb gyártási folyamatokhoz is. A fényáteresztő ponyváink lehetővé teszik a napfény bejutását, így a sátrakban dolgozók természetes fényt élvezhetnek.

A sátrak rugalmassága és sokoldalúsága révén biztosak vagyunk abban, hogy ügyfeleink számára teljeskörű raktározási megoldást és tevékenységükhöz megfelelő környezetet biztosítunk.

ipari-csarnok

Raktársátrak rögzítése

A kialkítandó raktársátor helyétől függően a sátor szerkezete beton dübel csavarokkal vagy talajcövekekkel kerül rögzítésre. Alapozásra nincs szükség, a raktársátrak közvetlenül a tömörített kavics-, út- vagy aszfaltfelületre is felállíthatóak.

Tetőborítás

Az ipari ponyvával készült fedések nem csak sokkal költséghatékonyabbak, mint a klasszikus tetőszerkezetek, hanem számos gyakorlati előnyt kínálnak a hagyományos tetőszerkezetekhez képest: gyorsan felszerelhetőek, könnyen kicserélhetőek sérülések esetén, illetve a csarnok szétszerelése esetén pedig teljesen újrafelhasználhatóak. Páralecsapódás ellen belső ponyva kiegészítéssel is rendellhetőek. Ez különösen az ipari csarnokok vásárlói körében népszerű.

Műszaki adatok

Oldalborítás

A raktársátrak falváltozatai / oldalborításai egy közös nevezővel rendelkeznek: különösen kiváló minőségűek és nem igényelnek karbantartást. Ipari ponyva vagy trapézlemez, segítünk megtalálni az Ön számára legoptimálisabb megoldást. A legköltséghatékonyabb megoldás az időjárás viszontagságaival szemben az ipari ponyva, amely a csarnokban is jó fényviszonyokat biztosít. A robosztus trapézlemezek betörésgátló hatással bírnak és ideálisak a mindennapi élet igénybevételéhez.

Trapézlemes oldalborítás

Műszaki adatok