Zelt Bauer Logo

További szolgáltatások

Üdvözöljük a Zelt Bauer Kft.-nél! Cégünk számos olyan kiegészítő szolgáltatást nyújt azoknak az ügyfeleinknek, akik sátrak vagy könnyűszerkeztes csarnokok telepítését tervezik.

Tanácsadás és tervezés

Tapasztalt csapatunk segít Önnek meghatározni az igényeit, és a lehető legköltséghatékonyabb megoldást kínálja az Ön projektjére. Felvesszük az Ön elképzeléseit, és szakértőink által kidolgozott terveket készítünk, hogy a lehető legjobb végeredményt kapja.

Minden projekt egyedi

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk szakmánkban, minden projektet egyedi tanácsadás és személyes helyszíni felügyelet kísér végig a kapcsolatfelvételtől a műszaki átadásig.

Kivitelezés és alvállakozok koordinálása

A tervezési folyamat számos fontos elemet foglal magában, amelyek közé tartozik a kivitelezés tervezése és a megfelelő alvállalkozók – például villanyszerelők vagy gázszerelők – bevonása is. Ez a folyamat elengedhetetlen ahhoz, hogy egy projekt sikeresen megvalósuljon.

A tervezés során meg kell határozni a kivitelezés során szükséges tevékenységeket, azok időzítését és a felmerülő költségeket. Emellett, figyelembe kell venni a tervezett műszaki paramétereket és azokat az előírásokat, amelyeket a hatóságok előírnak. A tervezési folyamat során a megfelelő alvállalkozók kiválasztása is kulcsfontosságú, akik biztosítják a szükséges szakmai tudást és tapasztalatot a projekt sikeres végrehajtásához. 

Kivitelezés

A kivitelezési projektek különösen összetettek lehetnek, és számos kihívással járnak, amelyek megoldása komoly szakmai tudást és tapasztalatot igényel. Ahhoz, hogy egy ilyen projekt sikeresen és hatékonyan valósuljon meg, elengedhetetlen a megfelelő építésvezető vagy felelős műszaki vezető jelenléte a projekt teljes időtartama alatt. Az ilyen szakemberek felelőssége az, hogy folyamatosan felügyeljék a kivitelezési folyamatot, és biztosítsák, hogy minden tevékenység megfelelően legyen végrehajtva, az előírásoknak és a tervezett műszaki paramétereknek megfelelően. Az építésvezető vagy felelős műszaki vezető szerepe az is, hogy szükség esetén azonnal reagáljon a felmerülő problémákra és az igényekre, hogy biztosítsa a projekt hatékony és eredményes megvalósítását.

Azért, hogy biztosítsuk, hogy minden kivitelezési projektünk magas színvonalon és a megfelelő időben valósuljon meg, kollégáinkat gondosan válogatjuk ki, és csak olyan szakembereket alkalmazunk, akik rendelkeznek az elvárt szakmai tapasztalattal és a szükséges tudással. Az ilyen kollégákkal az ügyfeleink bármikor bizalommal fordulhatnak, hiszen tudják, hogy képesek lesznek megoldani bármilyen problémát, amely a projekt során felmerülhet. 

Alvállakozók koordinációja

Az Ön kezében van a döntés: szeretné saját maga felkeresni és irányítani a szükséges alvállalkozókat, vagy inkább szívesen venne igénybe segítséget ebben a tekintetben is? Mi tiszteletben tartjuk az Ön igényeit és lehetőségeit, és szívesen kínáljuk fel külső szolgáltatásainkat, amelyek magukban foglalják az alvállalkozók közvetítését és felügyeletét. Együttműködünk professzionális és megbízható cégekkel, akiknek a kifogástalan minőségű munka nyújtása az alapvető elvárásuk. Ezzel Ön biztos lehet abban, hogy a projektje során a legjobb szakemberekkel dolgozik együtt, akik garantálják az elvárt minőséget és hatékonyságot. 

Ha úgy dönt, hogy a szolgáltatásainkat veszi igénybe, akkor számíthat arra, hogy a projekt minden fázisában segítséget nyújtunk Önnek az alvállalkozók kiválasztásában és felügyeletében, valamint folyamatosan tájékoztatjuk Önt a projekt haladásáról és a felmerülő kérdésekről. 

Ha pedig úgy dönt, hogy saját maga irányítja az alvállalkozókat, akkor is szívesen állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy problémája adódik, és segítünk megoldani azokat a lehető leghatékonyabban.

Statikai tervek

A statikai engedély az épület stabilitásának biztosítására szolgáló hivatalos dokumentum, amelyet egy erre szakosodott mérnök vagy műszaki ellenőr állít ki. Az engedély kiadása során a szakember megvizsgálja az épület tervezési és építési dokumentációit, valamint ellenőrzi az épület alapjait, szerkezetét és tartóelemeit annak érdekében, hogy biztosítsa azok megfelelő stabilitását, szilárdságát és biztonságát.

Az ideiglenes épületek is ugyanolyan szigorú statikai engedély-követelményeknek kell megfelelniük, mint a hagyományos épületeknek, mivel az épületek stabilitása és biztonsága az épület típusától függetlenül az elsődleges fontosságú szempont.Az épület forgalmazója és kivitelezője felelős azért, hogy az épület rendelkezzen a megfelelő statikai engedéllyel, amelyet az építkezés megkezdése előtt kell beszerezni. Az engedély megléte garancia arra, hogy az épület megfelelően tervezett és épített, és biztonságosan használható.

Statikai tervek

A statikai engedély kibocsátását mindig egy erre szakosodott műszaki ellenőr végzi, aki ellenőrzi az épület stabilitását, valamint a szél- és hóterhelések hatását. Ez biztosítja, hogy az épület megfelelően álljon ellen a természeti katasztrófáknak, például az erős szélnek vagy a nehéz hónak.

A statikai tervekkel kapcsolatos összes teendőben levesszük a válláról a terhet, amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat.

Finanszírozás

Arra törekszünk, hogy ügyfelein számára a legmegfelelőbb finanszírozási lehetőséget biztosítsuk. Ehhez lehetőséget kínálunk bérlésre vagy vásárlásra egyaránt.

A bérelt raktárépület előnye, hogy rövid távon, akár csak ideiglenes szükség esetén is kifizetődőbb megoldást jelenthet, mint azonnal vásárolni egyet. Azonban hosszabb távú, állandó igények esetén a vásárlás jelentheti a legjobb megoldást.

A bérelt raktárépület rendszeres költsége jelentős lehet, azonban az állandó és kiszámítható kiadások miatt sokkal jobban tervezhetőbb, mint a vásárlás. És ezek mellett a bérleíti díj időtartama alatt a bérleti díj nem növekszik.

Állunk rendelkezésre, hogy felmérjük a felmerülő igényeit és szükségleteit, majd ennek alapján személyre szabott ajánlatot készítsünk számára.

Szállítás és építés

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk raktársátrak és könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésében.

Kivitelezési idő

Az általunk forgalmazott és kivitelezett épületek az építőiparban egyedülálló módon a leggyorsabb építési technológiát képviselik. Bizonyos oldalmagasságig és alapterületig beton alapozás nélkül felállíthatók, az év bármely szakában, mérettől függően néhány nap leforgása alatt.

Alap építés

A könnyűszerkezetes csarnokok vagy acélcsarnokok, illetve raktársátrak alapjai a műszaki és építészeti paraméterektől függően változnak. Bizonyos méret határig egyáltalán nem szükséges épített alap kialakítása, de vannak olyan tényezők, mint a csarnok mérete és magassága, a szükséges padlóterhelés, várható időjárási hatások, amik bizonyos esetekben szükségessé teszik a megfelelő beton alapozás elkészítését.
Általános szabály, hogy az ügyfél készíti el az alapot. Ehhez megkapja tőlünk a kész építési terveket az összes szükséges információval. Ha nem akarja a saját felelősségére elvégezni ezeket az építési munkákat, szívesen vesszük át Öntől az alapozás teljes kivitelezését is.

Szállítás és építés
Scroll to Top